garagport för industri

Begär en offert

Vi lämnar gärna en offert på din garageport. Det kostar ingenting och är inte på något sätt bindande. För att lämna en offert behöver vi veta vilken typ och modell av garageport du tänkt dig, samt vilka mått garageporten måste ha. Hur du mäter för en garageport ser du enkelt här. Tala också om huruvida du önskar motordrift eller inte.

offert inom 48 timmar

Vi lämnar din offert på garageport inom 48 timmar, och därefter kan du i lugn och ro ta ställning till priset. Vill du gå vidare med offerten så bokar vi in en tid för leverans eller montage. Våra kompetenta montörer har många års erfarenhet och gör jobbet snabbt, städat och effektivt.

Besök vårt showroom!

Är du nyfiken på hur våra garageportar fungerar, på riktigt? I vårt Showroom söder om Stockholm har vi några modeller uppmonterade för att du ska kunna se och känna kvaliteten själv. Här får du också en bra överblick över färger och strukturer, och möjlighet att testa automatiken. Du är alltid välkommen för ett besök (vi har öppet vardagar 8-16.30), men kontakta oss gärna innan du kommer så att vi är säkra på att ha gott om tid vid ditt besök.

ta rätt mått för din garageport

Tänk på att mäta dagöppningen och inte din gamla garageport. Här hittar du en enkel ritning över hur du gör!

showroom i stockholm

I Haninge, söder om Stockholm, kan du se några av portarna uppmonterade och testa automatiken i vårt Showroom.

besök stängselbutiken

I vår E-butik Stängselbutiken hittar du alla garageportar med tydliga mått och priser. Vi levererar till hela Sverige.