garageportar för industri

om oss

Garageportar.nu är en del av Skandinaviska Områdesskydd. Vi arbetar med alla typer av områdesskydd, och bland våra kunder finns såväl stora företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Vi har lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Norrtälje.

lång erfarenhet och kompetenta montörer

Skandinaviska Områdesskydd har arbetat med montage i många år och har ett stort gäng med kompetenta och drivna montörer som kontinuerligt utbildas och garanterar ett snabbt och smidigt jobb. Dessutom har vi en av Europas ledande leverantörer i ryggen, vilket gör att vi törs lova dig en garageport med utomordentlig kvalitet , hårt testad mekanik och välarbetade detaljer.

Besök vårt showroom!

Är du nyfiken på hur våra garageportar fungerar, på riktigt? I vårt Showroom söder om Stockholm har vi några modeller uppmonterade för att du ska kunna se och känna kvaliteten själv. Här får du också en bra överblick över färger och strukturer, och möjlighet att testa automatiken. Du är alltid välkommen för ett besök, men kontakta oss gärna innan du kommer så att vi är säkra på att ha gott om tid vid ditt besök.

kontakta oss!

Vi hjälper dig gärna! Ring oss på 08-500 11 530
eller skicka ett meddelande här

Skandinaviska Områdesskydd AB
Kilowattvägen 12
136 44 Handen

 

Besökstider
må–fr: 08.00–16.30

besök stängselbutiken

I vår E-butik Stängselbutiken hittar du alla garageportar med tydliga mått och priser. Vi levererar till hela Sverige.

Vi monterar gärna din garageport om du vill. Begär en kostnadsfri offert idag så ser du tydligt vad det kostar!

showroom i stockholm

I Haninge, söder om Stockholm, kan du se några av portarna uppmonterade och testa automatiken i vårt Showroom.